El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha elaborat un seguit de receptaris de temporada que pretenen fomentar una alimentació saludable tot gaudint dels productes de temporada. Coincidint amb l’inici d’una nova estació, us presentem el primer d’aquest seguit de receptaris de temporada (document adjunt).
Per a més informació, consulteu: http://www.diba.es/salutpublica/
Presentació del receptari
A càrrec de Dolores Gómez Fernández, presidenta delegada de l’Àrea de Salut Pública i Consum:
És important que l’acte d’alimentar-nos sigui equilibrat i variat, de tal manera, que ens aporti tots els elements que són necessaris per a la nostra supervivència: proteïnes, vitamines, minerals, hidrats de carboni...
Els avenços que ha experimentat la indústria alimentària fa que tot l’any puguem disposar d’una gran varietat d’aliments, no com antany, que molts aliments tan sols podien arribar a la taula per un període molt breu de temps. Tot i així, la utilització de productes frescos de temporada té una sèrie d’avantatges:
Per tot això, us presentem aquests receptaris de temporada, un per a cada estació: hivern, primavera, estiu i tardor, que esperem que us siguin útils.
Receptes
Les receptes que trobareu al document adjunt són les següents:
Primers plats:
Segons plats:
Postres:
Data de modificació: 29/04/2014 10:37:31
© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420