Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:48  |  18/10/2024

Data i hora oficial

ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL (del 20.02 al 13.03)

  • Ajuntament de Montmeló

    Ajuntament de Montmeló

16/3/2018

Iniciem aquest nou apartat, que pretén destacar alguns dels acords presos per la Junta de Govern Local, un òrgan de gestió integrat per l'alcalde i els quatre tinents d'alcalde la secretària i l'interventor, que és reuneix setmanalment.

 

La competència bàsica de la Junta de Govern Local és la prestació de l’assistència a l’alcalde en l’exercici de les seves atribucions i és l'expressió més clara de l'equip de govern de l'ajuntament.

  • A proposta de l’Àrea de serveis centrals i economia s’han aprovat les bases del procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball d'auxiliars de geriatria per a l'Ajuntament de Montmeló i Residència Can Dotras per cobrir vacants i substitucions.
  • A destacar la signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Montmeló per a la prestació del servei d'assessorament i orientació sociolaboral en el municipi per a l'any 2018. En aquest sentit, també, la signatura d’un conveni amb la Universitat de Barcelona per a col·laborar en la programació Els Juliols”, del que informarem més abastament.
  • L’Àrea d’acció social va gestionar la concessió dels ajuts per al pagament de les quotes d'estada i de menjador de l'escola bressol municipal La Fireta corresponent al període de gener a juliol de 2018, per a les famílies que ho han sol·licitat.
  • També s’han resolt diversos concursos que han donat lloc a les corresponents adjudicacions. A destacar: la dels serveis pel control de plagues i tractament i prevenció de legionel·losi en instal·lacions municipals, el valor dels contractes és de 21.893,85 €; el de subministrament de 9 contenidors de selectiva i 17 pedals per als de resta a l’empresa Ros Roca per valor de 15.085,34 €; el de un d'un camió amb grua hidràulica, en modalitat de rènting, d’acord amb ‘oferta guanyadora de Cronorent, l’import total del contracte és de 44.616 €, IVA exclòs; el d’una sonda amperomètrica de clor lliure, a l’empresa Hidrauliques HMT, pel dipòsit municipal d'aigua i per un import de 4.849,68 €. Finalment també s’ha resolt el concurs per al subministrament de calçat, vestuari i complement de la Policia Local, l’empresa Usis Guirao subministrarà el calçat i complements per un import de 3.841,72 € i el vestuari a l’empresa Soluciones Técnicas 2000 per valor de 7.457,35 €.

La junta també ha aprovat els plecs per a contractar el servei de vigilància, salvament i socorrisme i els de la contractació de la redacció del projecte constructiu de la 2a fase de les obres de reforma de la BV-5003, en el tram que va des del carrer de Folch i Torres fins al del Primer de Maig.



Data de modificació: 22/03/2018 19:26:00

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss