Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:12  |  21/09/2024

Data i hora oficial

2n Pla intern d'igualtat de tracte i oportunitats de l'Ajuntament de Montmeló 2020-2024

  • 2n Pla intern d'Igualtat de l'Ajuntament de Montmeló

    2n Pla intern d'Igualtat de l'Ajuntament de Montmeló

25/11/2021

La igualtat de dones i homes és un dels eixos principals de les societats democràtiques. Els ens locals han estat pioners en la promoció de mesures per assolir la igualtat de tracte i eliminar la discriminació per raó de sexe.


En aquest sentit, l'Ajuntament de Montmeló disposa d'un segon Pla intern amb una vigència fins al 2024. Es tracta d'un document que recull els objectius que es volen assolir, les estratègies que s'han d'adoptar i les accions concretes per aconseguir-los, així com sistemes eficaços de seguiment i avaluació dels objectius proposats.


La finalitat del Pla intern parteix de la base que totes les organitzacions i administracions, també la nostra, reprodueixen la característica bàsica de la societat patriarcal que es basa en les relacions desiguals de poder entre homes i dones provocant discriminacions i desigualtats de gènere.


A partir d'aquest argument, el Pla intern pretén per un costat millorar les condicions de treball de tota la plantilla en general, i de les dones, en particular. També té l'ambició de canviar mentalitats i dinàmiques que perpetuen rols i estereotips de gènere, amb el propòsit d'avançar cap a un lideratge feminista de polítiques justes i igualitàries.


Així doncs, aquest Pla es planteja com una eina de correcció de pràctiques discriminatòries i de millora dels actuals processos de gestió aplicant la perspectiva de gènere en el total actuacions de l'Ajuntament de Montmeló, amb el compromís polític envers un lideratge feminista de les polítiques públiques.



Data de modificació: 25/11/2021 19:50:06

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss