Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:51  |  21/09/2024

Data i hora oficial

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 50' del mes de desembre de 2021

  • Crònica 50 - Desembre 2021

    Crònica 50 - Desembre 2021

21/12/2021

EDITORIAL | Celebrem Nadal recordant que tot esforç col·lectiu tindrà la seva recompensa

 

Espero que recordem el Nadal del 2021 com l'últim que vam viure amb la pandèmia de la COVID-19. Com aquell en què vam recuperar i posar en valor la importància de l'esforç col·lectiu per sobre de l'individual.

 

A mesura que ens anem fent grans som cada vegada més conscients de l'esforç i el sacrifici que comporta qualsevol fita que aconseguim a la vida. De l'esforç i el sacrifici individual i també de l'esforç i el sacrifici que ha comportat per a moltes altres persones: els nostres pares i mares, germans, amics, companys i fins i tot l'esforç i el sacrifici de persones que no coneixem i segurament no coneixerem, però sense el qual no ho hauríem aconseguit.

 

Una entrega i una complicitat de molts i moltes de les que de vegades no som conscients. I com el jardiner, que passa molts mesos treballant amb el fred i les poques hores de llum; amb la pluja i la gebrada, sense veure resultats concrets de la seva feina, quan arriba la primavera i les flors i brots comencen a fer-se veure, ens fem conscients que tots aquells mesos de feina sense resultats han pagat la pena.

 

Amb aquest símil vull felicitar-vos Nadal. Des de la consciència que ha estat, és i serà gràcies a l'esforç i el sacrifici de molts homes i dones, molts que segurament no coneixerem, que aconseguirem superar aquest període tan estrany, limitant i condicionador que ha representat la pandèmia.

 

Cal que recuperem i posem en valor la consciència que junts, treballant en un mateix sentit, malgrat les dificultats o que, de vegades, no veiem els resultats de manera immediata, tot esforç tindrà la seva recompensa.

 

Els experts en diuen resiliència, o GRIT, però en definitiva no és més que claredat de propòsit i perseveració. Una cosa que, si parem compte, ben segur, sabrem reconèixer en el nostre entorn més immediat.


Us desitjo a tots i totes, un molt feliç Nadal 2021 i un millor i més pròsper 2022.

 

Pere Rodríguez | Alcalde

 

 



Data de modificació: 24/12/2021 10:43:06

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss