Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:44  |  18/06/2024

Data i hora oficial

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • Promoció Econòmica

  5 de març de 2022

  Cursos i servei d'orientació per a la recerca de feina a la G2M

  Des del Departament de Promoció Econòmica us ofereixen un servei i orientació individualitzada. Tallers i cursos  de formació a més del servei estable de recolzament individualitzat i setmanalment com és l’Espai de Recerca de Feina.
   
  Pots consultar la seva oferta i els horaris a la web de l’ajuntament, www.montmelo.cat, o bé a l’agenda del mes de febrer.

 • Taller: Qui veu el meu perfil? la privacitat a internet

  22 de febrer de 2022

  Qui veu el meu perfil? la privacitat a internet

  L’OMIC i la Diputació realitzaran tallers per a joves i adolescents. El primer curset tractarà el tema de la privacitat a Internet.
   
  Des del Departament de Promoció Econòmica es gestiona l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), que cada setmana i amb cita prèvia atén al mateix Ajuntament, en horari de matí i de tarda, i es preveuen també diverses activitats i serveis per a l'educació i el suport a la ciutadania en temes de Consum.

 • SLO Montmeló

  19 de febrer de 2022

  Bones dades d'ocupació i més ofertes de feina que mai

  El Servei Local d'Ocupació (SLO) va gestionar un total de 87 ofertes de feina l'any passat i gairebé tres quartes parts de les quals han tingut com a resultat la inserció laboral de les persones presentades.
   
  Montmeló ha registrat aquest gener una taxa d'atur del 9,48% (de 12,69% per a dones i de 6,48% per a homes), valor que se situa gairebé un punt per sota la mitjana comarcal i quasi 3,5 punts menys respecte el mateix període de l'any passat.

 • XALOC: Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació

  15 de febrer de 2022

  Bones dades d'ocupació i més ofertes de feina que mai

  El Servei Local d'Ocupació (SLO) va gestionar un total de 87 ofertes de feina l'any passat i gairebé tres quartes parts de les quals han tingut com a resultat la inserció laboral de les persones presentades.
   
  Montmeló ha registrat aquest gener una taxa d'atur del 9,48% (de 12,69% per a dones i de 6,48% per a homes), valor que se situa gairebé un punt per sota la mitjana comarcal i quasi 3,5 punts menys respecte el mateix període de l'any passat.

 • Fira de segona ma i col·leccionisme

  14 de febrer de 2022

  Montmeló torna a tenir Fira de segona ma i col·leccionisme

  Torna la Fira de segona ma a Montmeló dos anys després de la primera edició que es va celebrar al novembre de 2019, abans de la pandèmia. La Fira va aplegar 17 parades.
   
  La segona edició de la Fira de Segona Mà i Col·leccionisme va tenir lloc el passat dissabte 12 de febrer a la plaça de la Vila i el seu entorn, i va agrupar un total de 17 expositors, que venien tota mena d'articles, inclòs elements de col·leccionista.

 • Atur per sexes. Novembre 2021

  15 de desembre de 2021

  L’atur femení baixa, al novembre, quatre vegades més que el masculí

   
  A més de baixar fins a xifres no vistes des del mes de juliol de 2019, l’atur a Montmeló ha registrat , el passat mes de novembre, una davallada històrica en l’atur femení. Aquesta reducció ha estat de l’ 1,36% en els homes i quatre vegades més, un 5,40%, en les dones.  Tot i així encara hi ha 118 dones més que homes  a l’atur, concretament 263 contra 145, i una taxa gairebé del doble ( 12,95% contra 6,65%).

 • Voluntariat per la llengua

  23 de novembre de 2021

  Retrobament del Voluntariat lingüístic de Montmeló

  El Museu ofereix una exposició per acostar el poble a la realitat que Montmeló va viure un parell de segles enrere. La proposta és transmetre que un poble ben petit des de sempre ha acollit des de les senyores i els senyors de Barcelona que venien a desconnectar de la setmana laboral a la migració que s'ha anat traslladant progressivament a Montmeló per motius laboral.  
  És així com els visitats van esbrinar que Montmeló fou una de les destinacions més populars per anar a passar les...

 • Room Scape: Selecció Grupal

  27 d'octubre de 2021

  Vols aprendre les diferents dinàmiques de selecció grupal que realitzen les empreses?

  Des del departament de Promoció econòmica ha organitzat una sessió pràctica dirigida a la gent que està en recerca de feina on, mitjançant un room scape, s'aprendran les competències que les empreses avaluen en el procés de selecció.

 • Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  26 de setembre de 2021

  Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  Un cop deixades enrere les vacances d'estiu, des de Promoció Econòmica plantegem un parell de sessions que creiem que poden ser d’interès per a  empreses i comerços. Ambdues formen part d'un reconegut Recull d'activitats per a empreses elaborat per la Diputació de Barcelona i estaran conduïdes per professionals
   
  Les sessions es realitzaran al migdia i primera hora de la tarda perquè puguin ser el màxim de compatibles amb l’activitat laboral, i hi haurà també un espai de dinar...

 • Lliurament de diplomes

  28 de juliol de 2021

  Clarel, Tintó-Carolà i Manils, els tres establiments més populars de Montmeló

  Aquestes són els tres comerços que les persones usuàries que van votar a la campanya "Tu tries, Montmeló hi guanya", per tenir les millors ofertes de tots els establiments que es van presentar a la campanya.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA
Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

 • Facebook

Segueix-nos:

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • rss