Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:49  |  15/07/2024

Data i hora oficial

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • 8M2022 a Montmeló. Coreografia de Ay Mamá

  9 de març de 2022

  Montmeló balla per la igualtat a la Sala Polivalent

  Aquest 2022 les activitats de commemoració del Dia Internacional de les Dones van començar dijous dia 3 amb una xerrada sobre el paper de la Dona a l’Islam a càrrec de la consellera de districte Nou Barris de Barcelona, Sara Belbeida que va estar acompanyada de l’alumna de l’institut de Montmeló, Fatin al Mohaled.

 • 8M

  8 de març de 2022

  Dia Internacional de les Dones. Declaració institucional del 8 de març de 2022

  Al llarg de la història, tant a Catalunya com arreu del món, els drets de les dones no han estat atorgats, sinó que han estat guanyats mitjançant l’organització col·lectiva i la mobilització de les dones mateixes. Malgrat els avenços aconseguits en tres segles de corrents de pensament feminista i dos segles de lluita organitzada, els drets de les dones encara no estan plenament garantits, no són una realitat per a moltes dones i estan subjectes a retrocessos. Per això urgeix trencar el...

 • Montmeló balla per la igualtat

  8 de març de 2022

  Montmeló balla per la igualtat

  Arriba el mes de març i arriba el Dia Internacional de les Dones. Des de la regidoria d'Igualtat i Feminisme estan preparant diversos actes pel dia 8 de març que tindran lloc a la tarda a la plaça de la Vila. Si plou, aquestes activitats es realitzaran a la Sala Polivalent

  Els nombrosos actes al voltant de les dones i la igualtat es van iniciar ahir dia 3 amb una apassionant xerrada sobre el paper de les dones a la societat islàmica.

 • Biblioteca Virtual LGTBI

  28 de juny de 2021

  Vols estar informat del material literari i cultural sobre el moviment LGTBI?. Consulta l'Especial Biblioteques LGTBI

  Ja teniu disponible l’Especial Biblioteques LGTBI elaborat en el marc de la commemoració del 28J, Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual.
   
  En aquest especial de la Biblioteca Virtual teniu al vostre abast tot un seguit de recursos com per exemple llibres, pel·lícules, còmics, contes, música, arts escèniques, adreces d’interès, fons especials de biblioteques, clubs de lectura, entre d’altres.

 • Bandera LGTBI al balcó de l'Ajuntament

  28 de juny de 2021

  Montmeló amb l'alliberament LGTBI

  Com cada 28 de juny, l'Ajuntament de Montmeló se suma a la declaració institucional de la Diputació de Barcelona, amb motiu del dia per a l'alliberament LGTBI i penja en el balcó de l'Ajuntament la bandera multicolor.

 • Vallès Oriental, comarca feminista

  29 de març de 2021

  El Ple del Consell Comarcal declara el Vallès Oriental comarca feminista

  El Ple del Consell Comarcal va aprovar ahir una moció per declarar el Vallès Oriental comarca feminista. La moció va ser presentada pel grup comarcal Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal i aprovada per unanimitat.

 • 8 de Març: Montmeló s’omple d’activitats reivindicatives

  17 de març de 2021

  8 de Març: Montmeló s’omple d’activitats reivindicatives

  Des de l’Ajuntament i des de diferents equipaments i entitats de Montmeló, el 8M ha tingut una presència molt activa. Virtualment o presencialment el 8 de Març ha estat reivindicat a Montmeló amb 9 activitats que s’han dut a terme al llarg de tota la setmana passada, del 6 al 13 de març.

 • Música de dones interpretada per dones

  12 de març de 2021

  Música de dones, interpretada per dones

  L'Escola Municipal de Música de Montmeló també s'uneix a participar activament en els actes commemoratius del 8M fent el que millor saben: música.

 • Abracem la igualtat

  8 de març de 2021

  Abracem la igualtat

  Amb aquest títol, les dones d'ADMI (Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat), s'han sumat a les activitats commemoratives del 8M, amb una iniciativa molt original que ha consistit a vestir de lila els arbres del centre de la Vila.

 • Exposició Grans Dones

  8 de març de 2021

  Dones grans, grans dones

  Les dones grans de Montmeló prenen també avui, 8 de març, la paraula, per reivindicar un major reconeixement de la contribució social de les dones grans i per empoderar les noves generacions de dones joves perquè lluitin i siguin independents.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA
Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

 • Facebook

Segueix-nos:

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • rss