Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:06  |  16/09/2024

Data i hora oficial

Tret de sortida per al "Formula 1 Gran Premio de España Pirelli 2015"

  • L'alcalde, Antoni Guil, durant el parlamente a la presentació del Gran premi de Fórmunla 1

    L'alcalde, Antoni Guil, durant el parlamente a la presentació del Gran premi de Fórmunla 1

  • Imatge de grup de les personalitats i esportites presents a l'acte de presentació

    Imatge de grup de les personalitats i esportites presents a l'acte de presentació

27/4/2015

La Pedrera de Barcelona acull l'acte de presentació d'aquesta cursa que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya per 25è any consecutiu.

 

Aquest migdia a la Pedrera de Barcelona, s'ha celebrat l'acte de presentació oficial del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015, cinquena prova del Campionat del Món de Formula One que acollirà el Circuit de Barcelona-Catalunya del 8 al 10 de maig. L'acte ha estat presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanyat pel president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, entre altres autoritats.

 

Pel Circuit de Barcelona-Catalunya serà una edició molt especial, ja que es complirà el 25è aniversari de Grans Premis de FORMULA 1 consecutius al seu traçat, una efemèride que molt pocs circuits del Mundial han aconseguit. Això demostra que és una cita consolidada al calendari de la màxima competició automobilística. Per celebrar-ho, s'han presentat també tot una sèrie d'actes que començaran el 4 de maig a la Ciutat Comptal i clouran just després de la cursa, amb l'obertura del Circuit al públic, l'anomenat Open Track.

 

Declaracions

Felip Puig (conseller d'Empresa i Ocupació): "El Gran Premi ha perdurat en moments molt delicats perquè s'ha apostat per mantenir-lo amb un fort compromís de molta gent. A Catalunya hi ha una tradició molt important de la indústria del motor i som un referent internacional. Ens sentim orgullosos d'una instal·lació esportiva com el Circuit i d'un esdeveniment com la F1 que és un reclam a nivell internacional, a nivell turístic i econòmic".

 

Vicenç Aguilera (president del Circuit de Barcelona-Catalunya): "Aquesta és una edició molt especial perquè es tracta del 25è aniversari. Ens sentim orgullosos de complir 25 anys consecutius de FORMULA 1 al Circuit i en tots aquests anys ens hem convertit en un referent a nivell mundial. Per això hem preparat molts actes tant a la ciutat de Barcelona com al propi Circuit i esperem reunir a molts aficionats".

 

Sebastià Salvadó (president del RACC): "El Circuit de Barcelona-Catalunya és un traçat reconegut i consolidat al món. S'ha convertit en el catalitzador de l'activitat del motor a Catalunya i ha contribuït a col·locar la ciutat de Barcelona com a referent internacional".

 

Maite Fandos (quart tinent d'alcalde de Barcelona): "Com a ciutat estem orgullosos de formar part d'aquest projecte que porta el nom de Barcelona. Son una ciutat compromesa amb l'esport, des de l'escolar fins als grans esdeveniments que ens posicionen al món. La F1 genera riquesa i ajuda a promocionar Barcelona".

 

Antoni Guil (alcalde de Montmeló): "Nosaltres vam apostar des del primer dia per la creació del Circuit, perquè és molt important per la nostra població. Ara estem treballant en un nou projecte per rellançar i consolidar aquesta instal·lació. 25 anys és una primera etapa, però hem de somiar amb 25 anys més, amb la col·laboració de tothom".

 

A la presentació del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 també han assistit l'ex pilot de Formula 1, Pedro Martínez de la Rosa, i els Joves Pilots del Circuit de Barcelona-Catalunya, Àlex Riberas i Àlex Palou que competiran a les curses de suport de la Porsche Cup i la GP3, respectivament.

 

Les entrades pel FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 es poden comprar on-line al web del Circuit (www.circuitcat.com) en nou idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, holandès, portuguès i rus.


Entitat


Data de modificació: 27/04/2015 16:55:43

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss