Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:43  |  20/09/2024

Data i hora oficial

Laia Sanz confirma la seva participació en el BarcelonaRX 2015

11/9/2015

La pilot ha acceptat la invitació de participar en la prova del Campionat del Món FIA de Ral·licross que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 19 i 20 de setembre.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Laia Sanz ha confirmat el seu nou repte per a aquest any: el BarcelonaRX. La pilot segueix fent grans passos en la seva carrera esportiva i, en aquesta ocasió, ha acceptat la invitació de participar en la prova del Campionat del Món FIA de Ral·licross que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 19 i 20 de setembre de 2015.

 

A la pilot catalana no l'espanten les novetats i s'atreveix amb tot. Després de disputar per segon any consecutiu les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez al Circuit de Barcelona-Catalunya el passat cap de setmana, on ha aconseguit amb el seu company d'equip Francesc Gutiérrez el 2n lloc de la seva categoria, la Laia es prepara per afrontar una nova modalitat esportiva per ella: el ral·licross. La pilot de Corbera de Llobregat participarà en la categoria RX Lites, on es formen els pilots de Supercars.

 

"Em fa molta il·lusió participar en el BarcelonaRX. És un tipus d'esdeveniment que no he fet mai, però m'agrada provar coses noves. Alhora cohibeix una mica perquè és una modalitat nova per a mi, però tot el que porta gasolina m'agrada".

 

Què són els RX Lites?

La Laia pujarà a un RX Lites, un cotxe de 310CV, 2.400cc, 300Nm de parell i tracció a les quatre rodes per intentar oferir el millor espectacle als milers d'assistents. Per intentar arribar el més lluny possible en la prova, la Laia realitzarà un entrenament amb el seu RX Lites la mateixa setmana del BarcelonaRX.

 

Amb tot això, la catalana s'enfrontarà als pilots habituals del Campionat, entre els quals destaca Kevin Hansen Jr, actual líder de la competició.

 

Un currículum que segueix creixent

La Laia compta amb un ampli currículum esportiu i està disposada a seguir ampliant-lo, a afegir noves fites. Amb 13 títols mundials de trial femení, 10 títols europeus de trial femení, 6 títols al Trial de les Nacions, 4 victòries al Ral·li Dakar categoria femenina en moto, un 9è lloc absolut al Ral·li Dakar 2015 - aconseguint així el millor resultat d'una noia en aquesta prova -, 3 títols mundials d'enduro femení, 4 medalles d'or i una de plata d'enduro cross en els X Games, ara la Laia aspira a mostrar el seu gran talent sobre les quatre rodes en el BarcelonaRX al Circuit de Barcelona-Catalunya


Entitat


Data de modificació: 24/09/2015 12:45:59

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss