Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:19  |  22/09/2024

Data i hora oficial

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 48' del mes d'octubre de 2021

  • Crònica 48. Octubre 2021

    Crònica 48. Octubre 2021

22/10/2021

EDITORIAL:  Amb més força i mes ganes que mai, celebrem la Setmana de la Gent Gran

 

Tradicionalment, el mes d’Octubre a Montmeló està dedicat a la Gent Gran. Des de fa molts anys programem activitats i trobades que serveixen per posar en valor i reconèixer l’important paper que les persones grans tenen en la nostra societat i l’aposta decidida de l’Ajuntament per desenvolupar polítiques i serveis que millorin la seva qualitat de vida i garanteixin la seva atenció.

 

Enguany, encara en un escenari de superació de la pandèmia, aquest mes té una importància especial. No farem encara el tradicional dinar de la gent gran, i les activitats i sortides programades encara estaran marcats pel grau de prudència que recomana la situació.

 

Però sí podem dir, amb satisfacció, que hem sigut el primer Ajuntament de la comarca en recuperar l’activitat del Casal de la Gent Gran. S’han reprès, amb un gran nombre de persones inscrites, els tallers i les activitats en col·laboració amb l’Associació de la Gent Gran de Montmeló, i tenim com a fita poder celebrar el dia 30 d’Octubre el primer ball del Casal després de la pandèmia. Una data il·lusionant per a tots i totes després de tants mesos de no poder fer-ne.

 

Durant el llarg any i mig de pandèmia, hem tingut moments d’anades i vingudes. De relaxació de les mesures de restricció i de tornada a les restriccions de manera periòdica. Les activitats adreçades a la Gent Gran, tant a Montmeló com a arreu, s’han mantingut suspeses sense interrupció per la consideració de persones d’especial risc que tenen els seus usuaris.

 

Aquesta circumstància ha causat, sovint, incomprensió i enuig en moltes persones grans, que ens demanaven explicacions o que posaven en dubte les restriccions vigents.

 

Arribat el moment de la represa, puc dir, sense dubtes, que hem fet, en tot aquest temps, tot allò que podíem fer respectant la normativa vigent en cada moment, amb imaginació i gosadia però vetllant sempre per la seva seguretat i salut, malgrat moltes vegades haguem sentit la incomprensió d’algunes de les decisions que preníem.

 

Ara si. Ara podem i farem. Amb més força i mes ganes que mai.  Us desitjo a tots i a totes una molt bona Setmana de la Gent Gran de Montmeló.

 

Pere Rodríguez, Alcalde

 



Data de modificació: 28/10/2021 20:54:49

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss