Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:00  |  21/09/2024

Data i hora oficial

Més de 1.000 persones omplen la Torreta per celebrar la Castanyada 2021

  • Castanyada 2021

    Castanyada 2021

  • Castanyada 2021

    Castanyada 2021

  • Castanyada 2021

    Castanyada 2021

4/11/2021

El passat diumenge 31 d’octubre vam poder tornar a celebrar la Castanyada a Montmeló, amb una programació variada per tots els públics que va omplir els Jardins de la Torreta de vida.

 

Es nota que tornem a la normalitat i aquesta Castanyada 2021 ha  servit perquè la gent es retrobi per fer una celebració com les d’abans de la pandèmia. Més de 1.000 persones, de petits a grans, van poder gaudir de totes les activitats que es van fer durant la tarda i nit.

 

Vam començar amb la tradicional venda de castanyes per part del CIJ Esplaia’t, que també van muntar una paradeta a la Plaça de la Vila. A més, van organitzar un taller de pintacares que no va parar ni un moment, sempre hi havia més nens i nenes esperant per poder tenir la millor disfressa! Al costat també vam poder participar a un original taller de decoració de branques del bosc amb llanes de colors. La Penya Madridista va organitzar la barra, que estava situada a la zona de les oliveres.

 

Un cop tothom ja havia menjat castanyes, s’havia pintat la cara i havia decorat la seva branca, va ser el moment de saltar i ballar amb el grup d’animació infantil RIKUS, que ens va fer moure a tots amb el seu espectacle “La xerinola d’en RIKUS”, farcit de cançons populars i de collita pròpia, danses exòtiques, jocs ritmats, globus de colors i confeti!

 

El concert va acabar amb el sorteig de les dues paneres del CIJ Esplaia’t, que després d’una emocionant estirada de corda, on alguns pares van fer una mica de trampes ajudant als fills, es van sortejar les fantàstiques paneres entre els equips guanyadors.

 

El sopar popular es va veure una mica deslluït per culpa de la pluja que va caure al vespre, doncs va fer que gran part de la gent que estava gaudint de les activitats de la Castanyada marxés cap a casa. Tot i la pluja, 170 persones van poder gaudir d’un sopar a la fresca als jardins de la Torreta. El CIJ Esplaia’t va servir pinxos i botifarres com a menú.

 

A les 21:30 va començar la sessió del DJ Lin lin lin. L’organització va decidir començar una mica abans degut a l’amenaça de pluja que planejava sobre la nit. Però ja no va haver-hi més pluja i tot i que al principi hi havia poca gent, mica en mica la cosa es va anar animant i vam poder gaudir de la nit fins les 1:00 h de la matinada.  L’ambient de tota la nit va ser força festiu i es va notar que la gent de Montmeló tenia ganes de festa.



Data de modificació: 04/11/2021 20:40:24

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss