Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:36  |  21/09/2024

Data i hora oficial

14.03.20 – 14.03.22 Dos anys de pandèmia. En agraïment als veïns i veïnes del nostre municipi

  • Montmeló Batega

    Montmeló Batega

22/3/2022

En aquests dies quan es compleixen dos anys després d'aquell març del 2020, vull expressar la meva gratitud, el meu reconeixement, el meu respecte i admiració a tots aquells treballadors i treballadores que, fins i tot en els pitjors moments de la pandèmia, van continuar prestant un servei públic.

 

La sanitat, la seguretat, la neteja de carrers i les instal·lacions, la cura, l'atenció, l'acompanyament... El nostre dia a dia, sempre des de la proximitat.

 

Dos anys de màxima exigència i dedicació total. Dos anys donant el millor de vosaltres mateixos per fer-nos la vida més fàcil al mig de la major emergència sanitària i social de la nostra història recent.

 

Un temps molt difícil, molt dur, molt dolorós…, un temps en què heu demostrat, dia a dia, la vostra entrega, la vostra capacitat de treball, el vostre compromís i la vostra vocació de servei públic.

 

Significativament als qui en les setmanes més complicades van sostenir el pols del país: sanitaris i sanitàries, cossos i forces de seguretat i a aquells que van formar part dels “serveis essencials”: Policia Local, Bombers i Protecció Civil, Neteja Viària i Recollida de residus, Ajuda a Domicili, Teleassistència, Atenció a Víctimes de la Violència de Gènere, Aigües i Xarxes de Proveïment, Enllumenat Públic, Neteja d'edificis i dependències municipals, Serveis Socials, Atenció a la Ciutadania, Servei d'Obres, Serveis Funeraris i Cementiris, Transports, Atenció i Protecció d'animals.

 

Volem retre homenatge a tota la societat, la nostra gratitud, el nostre reconeixement, el nostre respecte i admiració a tantes persones que van estar posant-hi el coll en els moments més difícils.

Gràcies per tant i gràcies per tot; gràcies per haver-nos cuidat, atès i protegit. Com cada dia, com sempre.

 

Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló



Data de modificació: 23/03/2022 13:27:53

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss