Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:02  |  20/09/2024

Data i hora oficial

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 61' del mes de desembre de 2022

  • Crònica 61 | Desembre 2022

    Crònica 61 | Desembre 2022

20/12/2022

EDITORIAL | Un brindis per al 2023

 

Arribades aquestes dates és un bon moment per fer balanç de l’any que ja és a punt d’acabar. Tothom comparteix l’opinió que es viu massa de pressa, que ens anem menjant el dies i els mesos sense prendre consciència del que està passant.

 

Si mirem enrere i ens plantem a l’any passat ens esgarrifa pensar en quina situació de pandèmia ens trobàvem. Quan tothom ja tenia els plans fets pel Nadal, un pic de contagis va obligar a tornar a prendre mesures restrictives i va tornar a aparèixer el recompte de comensals a l’hora de fer qualsevol celebració. Sembla que hagi passat una eternitat i això passava a principis del 22.

 

A mida que avançaven els mesos hem tornat a recuperar la tan esperada normalitat. Hem deixat caure les mascaretes del nostre dia a dia i hem pogut tornar a les celebracions pre-pandèmia. Si mesurem el calendari per Festes i Tradicions, després d’un Carnaval emmascarat i d’un Sant Jordi passat per aigua, ens arribava una Festa Major amb tots els ets i els uts. Quines ganes de festa teníem !!! Quines ganes de retrobar-nos, de veure’ns les cares, de tornar-nos a abraçar, de viure la Festa, la nostra Festa Major !

 

És potser, moment, de fer també balanç de quines de les coses que semblava que havíem après amb la pandèmia segueixen vigents i quines, com tantes altres coses, hem oblidat.

 

Ens vam prometre gaudir més dels nostres. Vam assegurar que seríem més responsables socialment. Que cuidaríem més de nosaltres mateixos. Que buscaríem més temps per a gaudir dels moments.

 

I la normalitat, aquesta nova represa de la normalitat de nou ens arrossega a velles costums, vells hàbits...

 

I el calendari ha seguit el seu curs, els dies han anat caient i els mesos han anat desapareixent i ara ens trobem a les portes d’unes noves festes de Nadal on malgrat la grip i on el Covid encara és present, ens permet celebrar-les i gaudir-les com sempre. Fem-ho, celebrem la vida, celebrem la família, celebrem els moments viscuts i brindem pels nous que vindran.

 

I aprofitem aquests dies d’una mica de descans per reflexionar. Per mirar una mica cap als nostres interiors i reprendre’ns amb tota la força que ens vam prometre.

 

Us proposo un brindis per al 2023. Alcem les copes i demanem-li a aquest nou any que vingui ple de bons moments però sobretot que vingui ple de reconeixement a totes les persones que ens envolten: família, amistats, companys, veïns i veïnes, ... a tothom qui camina al nostre costat i que aquest camí sigui ben llarg !

 

Bones Festes !

 

Pere odríguez | Alcalde

 



Data de modificació: 23/12/2022 20:07:24

Escut de Montmeló

© Ajuntament de Montmeló
Plaça de la Vila, 1
08160 - Montmeló
Tel. 935.720.000
Fax. 935.720.420

Comparteix:

  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • rss